Prijs 44.99 Euro €
Categorie Brommers
gepubliceerd datum 05/03/2018
Bekeken 305
Land Netherlands

Beschrijving

Fietsslot.nl heeft de Starry Citycat in 4 maten op voorraad van 120CM tot 200CM. Prijzen voor dit kettingslot vanaf €35,95 en u kunt achteraf betalen!

Kettingslot Starry Citycat 150CMDe stoere rode Citycat is met het ART-4 keurmerk het veiligste kettingslot van de Aziatische fabrikant Starry. De ketting is 150CM lang en wel 11,4 mm dik en volledig van gehard staal. 

Kettingslot eigenschappen De volledige ketting van dit slot bestaat uit gehard stalen schakels met een dikte van 11,4 mm. Let u altijd op dat u een motorslot neemt van gehard staal: dit herkent u aan de gouden glans over het metaal. Kettingsloten met schakels van niet gehard metaal kan een dief relatief eenvoudig door te knippen. (zie ook de informatie in onze Kennisbank)

Bij dit slot leveren wij 3 sleutels.

Voor maximale veiligheid raden wij u aan om dit slot te gebruik in combinatie met één van onze solide muurankers.

Mocht u nog een alternatief willen overwegen, dan kunnen wij u het Pro-tect ART-4 kettingslot met hangslot aanraden. U vindt deze ook onderaan deze pagina. 

Let op dit is een zwaarder type slot (vanaf 4 kg, zie de specificaties). Voor uw scooter, brommer of motor een perfect slot maar voor uw fiets waarschijnlijk te zwaar. Voor een lichter type kettingslot verwijzen wij u graag naar dit fietsslot.

Naast het getoonde examplaar biedt Fietsslot.nl dit kettingslot in de volgende lengtes:
Starry Citycat 120CM
Starry Citycat 180CM
Starry Citycat 200CM

Kettingsloten van StarryHet budgetmerk Starry staat bekend om haar value for money sloten en dit 150CM kettingslot is daar een mooi voorbeeld van!

ART-slotenStarry prijst dit motorslot zelf aan als een high security lock en dat is niet zonder reden: Dit kettingslot is namelijk uitvoerig getest door het TNO en op basis van de uitstekende resultaten voorzien van het keurmerk ART-4. Dit is het op één na hoogste keurmerk wat verkrijgbaar is (meer info over keurmerken vindt u in het linker menu onder ART Keurmerk ). 

Fietsslot.nl adviesOnderhoud

Wanneer u geld uitgeeft aan de beveiliging van uw scooter of motor door deze goed op slot te zetten, dan is het ook verstandig om regelmatig onderhoud aan uw kettingslot te plegen!

De grootste vijand m.b.t. het goed functioneren van uw scooterslot of motorslot is stof. Nagenoeg onzichtbaar en heel klein, maar sterk genoeg om ieder slot te doen blokkeren!  Gebruik daarom altijd de stofkap van uw slot. Dit zal de levensduur van uw kettingslot zeker verlengen.

Daarnaast adviseren wij u om een goede (onderhoud) slotspray te gebruiken om de draaiende delen van de cilinder en de sluitpallen van uw slot soepel bewegend te houden. Op Fietsslot.nl verkopen wij de slotspray van ABUS voor slechts €7,50 per busje.

Diefstalpreventie

De preventie van de diefstal van uw tweewieler draait om 2 vragen: Hoe zet u uw bezit op slot?  En welk slot gebruikt u? Beide vragen worden uitgebreid behandeld in de kennisbank van Fietsslot.nl. Leest u daar even door heen voordat u uw keuze maakt, of maak (nog sneller) gebruik van het handige selectieschema op de homepage van Fietsslot.nl!


Als u voor 17:00 uw order voor dit ART-4 kettingslot plaatst dan zorgen wij ervoor dat uw slot diezelfde dag nog op de bus gaat! Op Fietsslot.nl heeft u verschillende betaalmogelijkheden: Sowieso bieden wij de standaard opties zoals iDeal en Paypal, maar u kunt bij ons ook achteraf betalen! Selecteer deze optie tijdens het bestelproces en u krijgt uw motorslot eerst 14 dagen op zicht.
 

*Checkt u altijd de specifieke polisvoorwaarden van uw eigen verzekeraar. Fietsslot.nl
Buziaulaan 28
1948 AK Beverwijk

info@fietsslot.nl
www.fietsslot.nl

Tel: +31 (0) 20 7601999

 • www.fietsslot.nl/starry-starry-citycat-kettingslot-150cm-lang-en-ar.html?source=admarkt&utm_source=marktplaats&utm_medium=admarkt&utm_campaign=410363-sccotmobielslot+met+art-4+keurmerk

 • <DIV id="vip-ad-attributes"> <H2 class="heading heading-3">Kenmerken</H2> <DIV class="attribute-tables"> <TABLE class="first-column attribute-table single-value-attributes"> <TBODY> <TR> <TD class="name">Conditie</TD> <TD class="seperator">:</TD> <TD class="value">Nieuw</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> <TABLE class="attribute-table multi-value-attributes"> </TABLE> </DIV> </DIV>


  Naam: Fietsslot.nl


    

   Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


    

    

   Gerelateerde aanbiedingen

   • VRLA-LPG-GEL accu 12 volt 100 ah LPG12-100 voor elektrische
    VRLA-LPG-GEL accu 12 volt 100 ah LPG12-100 voor elektrische
    Brommers - Zwolle - 249.50 Euro €

    Beschrijving Deze VRLA-LPG-GEL accu 12 volt 100 ah (LPG 12-100) is van het merk Landport.Meer info over dit type accuDe VRLA-LPG-GEL 12 volt 100 ah accu is vergelijkbaar met o.a Greensaver, Cellpower, Sonnenschein, Move, MK, Fiamm, Victron, Pdq, Yuas...

   • Lichtgewicht oprijplaat inklapbaar 61 cm RVS
    Lichtgewicht oprijplaat inklapbaar 61 cm RVS
    Brommers - Vianen - 99.95 Euro €

    Beschrijving Kijk voor meer producten in onze webshop: www.hulpmiddelenstore.com. Deze lichtgewicht oprijplaat is ideaal om gemakkelijk en snel overal binnen te komen. De oprijplaat is gemakkelijk op te vouwen en kan in vrijwel elke auto gemakkelijk ...

   • 45km auto (Aixam, Jdm, Ligier, Microcar)
    45km auto (Aixam, Jdm, Ligier, Microcar)
    Brommers - Apeldoorn - 0.01 Euro €

    Beschrijving Van Bindsbergen Minicars:- is gespecialiseerd in de in- en verkoop van brommobielen;- bezichtiging op afspraak;- inruil van uw brommobiel is mogelijk;- eventueel bezorgen na overleg;- snel wisselende voorraad brommobielen;- financiering ...


    
   verkoper:


   Fietsslot.nl

   Lokatie: Noord-Holland, Medemblik, Netherlands


   Generated in 0.084796905517578 ms